PeutersBijeen

Hoogeveen

obsvillakakelbont@bijeen-hoogeveen.nl

Villa Kakelbont

Een ondernemende school in het centrum van Hoogeveen. Middenin de samenleving met oog voor alle culturen om ons heen.

Een school met 60 leerlingen en een enthousiast team.

Pippi Langkous………….Je houdt van haar om haar ondernemende geest. Binnen obs Villa Kakelbont willen ouders, leerkrachten en kinderen samen werken aan dit ‘Pippi’-principe. Betrokken, ondernemend, nieuwsgierig, eerlijk, hulpvaardig, geloof in eigen kunnen zijn enkele kreten die horen bij ons ‘Pippi’-principe. Voor de school is het een uitdaging de ‘Pippi’ in kinderen naar boven te halen.

De Bibliotheek op school is een meerwaarde voor ons taalaanbod.

De ondernemende school geeft de uitdaging die we willen.

Met Sprongen Vooruit laat ons grote sprongen maken in ons rekenen.

Door laptops, digiborden en tablets blijven wij op de hoogte van de digitale wereld.

De Techniekkar en de techniekcarrousel met het VO geven een extra impuls aan ons techniekonderwijs.

De samenwerking binnen BIJEEN laat ons elke dag beseffen dat de volgende uitspraak waar is:

“Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”.